Douche renovatie

Professionele badkamer specialist voor uw verbouwingen en renovaties. Strakke afwerking, en een goede service.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Douche renovatie

Heeft uw doucheruimte een opfrisbeurt nodig? Laat dan de douche renovatie door ons uitvoeren! Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers en doucheruimtes. Hierbij hanteren wij de hoogste kwaliteitsstandaarden. Daarnaast bent u verzekerd van een professioneel resultaat, waar u jarenlang plezier van zult hebben! Wanneer u ervoor kiest om de douche renovatie door ons uit te laten voeren, hoeft u zich geen zorgen te maken over de voorbereiding of afwerking. Wij nemen alle werkzaamheden volledig op ons en bezorgen u van een prachtig resultaat.

 

Wat komt er bij een douche renovatie kijken?

Bij een douche renovatie komen verschillende werkzaamheden kijken. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de douchebak, tegels of de douchedeur. Het is ook mogelijk om de doucheruimte volledig te renoveren door alle elementen te vervangen. Wanneer u ervoor kiest om alles te laten renoveren, bent u verzekerd van een totaal nieuwe doucheruimte. Dit kan soms nodig zijn wanneer de doucheruimte al erg oud is, of wanneer er veel schade is.

In sommige gevallen kunt u de doucheruimte renoveren zonder alle elementen te vervangen. Dit kan bijvoorbeeld door het behandelen van de muren en vloer met een speciale coating. Op die manier hoeft u niet alles te vervangen en kunt u toch genieten van een nieuwe frisse doucheruimte!

Heeft u interesse in het uitbesteden van een douche renovatie en bent u benieuwd naar de prijzen en onze werkwijze? Neem dan direct contact met ons op zodat we u kunnen informeren over alle zaken die bij een douche renovatie komen kijken en de kosten.

Douche renovatie

Wanneer een douche renovatie uitvoeren?

Het is verstandig om de douche renovatie uit te laten voeren wanneer er veel schade is, of wanneer de doucheruimte erg oud is. Wanneer er sprake is van kleine beschadigingen, kunt u overwegen om de doucheruimte te renoveren door middel van een speciale coating. Dit kan soms al genoeg zijn om de doucheruimte weer helemaal fris en nieuw te maken! Een douche renovatie kan natuurlijk ook als je niet meer tevreden bent over de uitstraling van de douche. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is voor een succesvolle renovatie. Mede dankzij onze ervaring kunt u bij ons veel verschillende stijlen doucherenovaties vinden.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de douche renovatie uit te laten voeren wanneer u een nieuw huis heeft gekocht of een nieuwbouwhuis gaat betrekken. In dat geval is het verstandig om de doucheruimte direct naar uw smaak te laten renoveren, zodat u hier jarenlang plezier van zult hebben! Wacht dus niet langer en neem contact met ons op voor een douche renovatie die u gegarandeerd zal bevallen! Of u nu kiest voor een douche renovatie of badkamer renovatie, bij ons bent u aan het juiste adres.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek