Stoere badkamer

Professionele badkamer specialist voor uw verbouwingen en renovaties. Strakke afwerking, en een goede service.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Badkamer installateur

Badkamerrenovatie is een geweldige manier om de bestaande badkamer van uw huis een facelift te geven of een geheel nieuwe ruimte te creëren. Maar met zoveel beschikbare opties kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Daarom moet het creëren van een stoere badkamer bovenaan uw lijstje staan wanneer u overweegt uw badkamer te verbouwen.

 

Hoe ziet een stoere badkamer eruit?

Een stoere badkamer kan zelfs het zwaarste gebruik aan en ziet er toch stijlvol en modern uit. Dit omvat bijvoorbeeld duurzame, waterdichte vloeren en oppervlakken die bestand zijn tegen schimmel en vocht, armaturen van materialen zoals roestvrij staal en isolatie die helpt de energierekening te verlagen. Duurzame materialen zoals betonlook tegels, keramische tegels en glasmozaïektegels dragen ook bij tot een robuuste uitstraling die er nog jaren goed uitziet.

Naast deze duurzame elementen kunt u overwegen om slimme designelementen in uw nieuwe badkamer op te nemen, zoals strategisch geplaatste kasten of planken voor extra opbergruimte, LED-verlichting voor helderdere verlichting en taakverlichting voor het scheren of aanbrengen van make-up, bewegingssensoren voor handsfree bediening van kranen en toiletten, verwarmde handdoekrekken, stopcontacten op strategische plaatsen en douchekoppen met meerdere standen.

 

Wat is een industriële badkamerstijl?

Een industriële badkamer is een trend die moderne en robuuste elementen bevat, zoals zichtbare buizen en metalen armaturen. Dit type look wordt vaak gekenmerkt door een zwart, wit of grijs kleurenpalet met minimale decoratieve accenten, zodat de materialen voor zich spreken. Voor industriële badkamers stijl kunt u materialen als betonnen of betonnen tegels, stalen rekken en glazen douchedeuren overwegen om de badkamer een stedelijke uitstraling te geven.

Badkamer installateur

Hoe ziet een industrieel badkamermeubel eruit?

Een industrieel badkamermeubel heeft doorgaans een strak en minimalistisch ontwerp, met sterke randen en rechte lijnen. Het meubel kan gemaakt zijn van metaal of hout en heeft vaak een matte afwerking voor die moderne, industriële sfeer.

Als het gaat om het creëren van een stoere industriële stijl, zijn er veel opties beschikbaar om aan uw smaak en behoeften te voldoen. Kunt u geen keuze maken of wilt u graag advies? Wij van Badkamer verbouwen all-in helpen u graag met het maken van de juiste keuzes en adviseren u waar nodig.

 

Welke kleuren worden er gebruikt bij een industriële look?

De kleuren die worden gebruikt om een industriële look te creëren zijn meestal donkere kleuren zoals zwart, wit en grijs. Aardetinten zoals bruin en beige kunnen ook worden gebruikt voor een zachtere toets. Het is belangrijk om de koele kleuren uit te balanceren met warme accenten voor een samenhangend ontwerp. Bruin leer en ook landelijke materialen vormen een geweldig contrast met de anders koude materialen die in een industriële badkamer worden gebruikt.

Om ervoor te zorgen dat u de gewenste uitstraling krijgt, is het belangrijk een ervaren professional te raadplegen die u door het hele proces van het creëren van uw droombadkamer kan begeleiden. Met onze hulp kunt u uw droom waarmaken en de badkamer creëeren die u altijd al gewild heeft. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek