Landelijke badkamer

Professionele badkamer specialist voor uw verbouwingen en renovaties. Strakke afwerking, en een goede service.

Een mooie landelijke badkamer creëren is niet zo moeilijk als u denkt. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, zorgvuldig gekozen kleuren en rustieke elementen, kunt u een uitnodigende sfeer met een landelijk tintje creëren die perfect is voor ontspanning. Bij Badkamer verbouwen all-in krijgt u het gehele plaatje. Van het slopen tot het plaatsen van de meubelstukken. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!

 

Welke materialen horen bij landelijke badkamers?

Wat betreft de materialen die in een landelijke badkamer kenmerkt, zijn natuurlijke materialen altijd het beste. Houtlook tegels in een lichte, zachte kleur zijn perfect voor de wanden en vloeren, waardoor een getextureerde look ontstaat die uw badkamer gezellig en uitnodigend doet aanvoelen. Overweeg bovendien om houten kasten en andere rustieke meubelstukken toe te voegen om de ruimte een extra landelijke stijl te geven.

Naast hout is ook steen een uitstekende keuze voor een landelijke sfeer. Wastafels van natuursteen of zelfs vrijstaand bad zijn een geweldige manier om uw ruimte een luxueuze en toch landelijke uitstraling te geven. Om de illusie dat u op het platteland bent verder te versterken, kunt u overwegen kleine details toe te voegen, zoals een landelijke badkamer kom. Dit kan een natuurstenen waskom met robuuste accenten zijn. In combinatie met zacht gekleurde gordijnen die de schoonheid van de natuurlijke materialen naar voren brengen. Een landelijke badkamer straalt rust uit en is dus perfect voor de badkamer om te ontspannen.

landelijke badkamer

Industriële badkamer en een landelijke badkamer, wat is het verschil?

Wie meer van een industriële stijl houdt, kan overwegen betonnen muren toe te voegen met subtiele accenten als koperen buizen en metalen planken om de stoere look te creëeren. Voor welke stijl u ook kiest, vergeet niet dat een landelijke badkamer rust en vrede moet uitstralen. Gebruik dus zachte kleuren en natuurlijke materialen om dit doel te bereiken.

Uiteindelijk is de sleutel tot een succesvolle landelijke badkamer het vinden van landelijke badkamermeubels met een unieke uitstraling. Met zorgvuldig gekozen materialen kunt u een uitnodigende ruimte creëren die comfort en ontspanning uitstraalt. Of nu een landelijke badkamerstijl of industrieel kiest, het toevoegen van natuurlijke elementen zoals houten kasten en stenen wastafels zullen uw ruimte zeker de perfecte landelijke stijl geven.

 

Wat kost een landelijke badkamer laten bouwen?

De kosten voor het laten bouwen van een landelijke badkamer hangen af van de grootte en de landelijk badkamermeubel die uw wenst. Wat de materialen betreft, kunnen hoogwaardige natuurstenen en houtsoorten vrij duur zijn, maar ze zullen uw badkamer zeker een grote meerwaarde geven. Als u wat geld wilt besparen, zijn er veel goedkope tegels verkrijgbaar die toch een geweldige landelijke uitstraling hebben. Bovendien kunnen vrijstaande baden ook sterk in prijs variëren, afhankelijk van grootte en kwaliteit. U kunt bij ons een prijsopgave aanvragen via de knop offerte aanvragen of neem telefonisch contact met ons op.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek