Industriële badkamer

Professionele badkamer specialist voor uw verbouwingen en renovaties. Strakke afwerking, en een goede service.

Een industriële badkamer is de perfecte keuze voor wie een moderne stijl wil combineren met een stoere stijl. Industriële badkamers worden doorgaans gekenmerkt door strakke lijnen, minimalistische kenmerken en industriële inrichtingen zoals metalen accenten, betonnen wanden en vloeren, zichtbare leidingen en unieke verlichting. Het is een stijl die de laatste tijd steeds populairder wordt. De robuuste elementen zorgen voor een stoere uitstraling. We kunnen ook ook landelijke materialen toevoegen voor een industriële uitstraling.

De elementen in een industriële badkamer

Industriële badkamers zijn vaak voorzien van elementen als schuifdeuren en grove meubels. De keuzes voor de meubels variëren enorm, zodat elk badkamer ontwerp op maat kan worden gemaakt om de perfecte sfeer naar voren te brengen. Verlichting kan variëren van spotjes boven de wastafel tot grote hanglampen. De stijl is dus goed te combineren met verschillende soorten meubels en verlichting. Wij zorgen er samen met u voor dat wij de industriële badkamerstijl krijgt die u wilt!

Een volledige all in service voor uw industriële badkamer

Bij ons badkamer installatiebedrijf bieden wij een volledige all in service voor alle badkamers. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten, waaronder industrieel sanitair en meubilair. Daarnaast staat bij ons de afwerking bovenaan! Ons ervaren team van professionals kan u begeleiden bij de juiste keuze voor uw nieuwe badkamer. Van het helpen kiezen van de beste stijl en het beste ontwerp tot de perfecte uitvoering van de installatie, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe badkamer in industriële stijl precies is wat u wenst. De industriële look zorgt voor de perfecte afwerking van uw badkamer.

industriële badkamer

Een stoere en functionele badkamer

Met onze nauwkeurige badkamer all in service zetten wij ons in om een functionele en stoere badkamer te creëren. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat wij voor elke stap zorgen om uw perfecte industriële badkamer te verwezenlijken. Neem dus vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden!

De belangrijkste kenmeren van een industriële badkamer

Er zijn een aantal kenmerken die we eigenlijk altijd terug zien komen bij een industriële badkamer.

– Minimalistische elementen

– Strakke lijnen

– Industriële inrichting

– Schuifdeuren van hout of metaal

– Grof meubilair en sanitair

– Donkere kleuren

De volledige badkamer laten installeren

Wilt u volledig ontzorgd worden, en de hele badkamer op de juiste manier laten installeren? Wij bieden een complete all-in badkamer service voor industriële badkamers. U kunt kiezen uit ons ruime assortiment producten, zoals meubels, sanitair en meer. Ons ervaren team begeleidt u bij elke stap van het proces, zodat uw industriële badkamer helemaal naar wens is!

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op om uw industriële badkamer droom waar te maken! Wanneer u zoekt naar een badkamer met een industrieel tintje zijn wij de geschikte partner!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek