Betonlook badkamer

Professionele badkamer specialist voor uw verbouwingen en renovaties. Strakke afwerking, en een goede service.

Betonlook badkamers zijn de ideale manier om een moderne, industriële sfeer in huis te brengen. Met het minimalistische en strakke design zal deze look elke ruimte laten opvallen. Bovendien is het mogelijk om met de juiste materialen en technieken een hoogwaardige betonafwerking bereiken zonder aan duurzaamheid of onderhoud in te boeten. Het is dan ook een goede optie in veel woningen.

Duurzame betonlook badkamers

Bij badkamer verbouwen all in zijn wij gespecialiseerd in het helpen van klanten bij het creëren van verbluffende badkamers in betonlook die jarenlang meegaan. Kwaliteit en duurzaamheid staan dan ook voorop bij ons. Wij gebruiken hoogwaardige materialen zoals tegels, werkbladen en wastafels die het uiterlijk van echt beton nabootsen zonder al het onderhoud dat gepaard gaat met traditionele betonnen oppervlakken. Onze professionele installateurs hebben jarenlange ervaring in het creëren van strakke ontwerpen die verfijning en karakter toevoegen aan elke ruimte in uw huis. Van beton ciré tot uniek betonlook sanitair, wij bieden het allemaal.

Waterdicht beton in de badkamer

Het is belangrijk dat je gebruiken de juiste materialen en technieken bij het installeren van een badkamer in betonlook. Ons team van installateurs zorgt ervoor dat alle oppervlakken waterdicht worden gemaakt om waterschade, schimmel en meeldauw te voorkomen. Dit is een belangrijk proces tijdens het plaatsen van de badkamer. Wij dichten ook alle voegen af, zodat uw badkamer er jarenlang mooi blijft uitzien.

betonlook badkamer

Onderhoud is eenvoudig met een betonlook badkamer

Zodra uw betonlook badkamer is geïnstalleerd, is het onderhoud eenvoudig. De tegels kunnen gewoon met een vochtige doek worden schoongeveegd, of u kunt eventueel een geschikte tegelreiniger gebruiken. Als u kiest voor werkbladen of wastafels van betonlook, moeten deze af en toe opnieuw worden geseald om hun glans te behouden en ze te beschermen tegen vlekken en krassen. Wanneer deze regelmatig worden onderhouden zullen deze lange tijd meegaan.

De voordelen van een betonlook badkamer

Er zijn een aantal voordelen van een badkamer in betonlook. Het geeft elke ruimte een moderne, industriële uitstraling en kan worden gecombineerd met andere materialen zoals hout of metaal om een uniek ontwerp te creëren. Het uiterlijk is ook zeer duurzaam en vereist minimaal onderhoud. Bovendien zorgen wij er bij ons bedrijf voor dat alle oppervlakken waterdicht en goed afgedicht zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over waterschade of schimmelvorming.

Ook zijn er een aantal nadelen van een badkamer in betonlook, waaronder de koude en industriële uitstraling. Bovendien is het duurder dan andere materialen zoals tegels of linoleum.

De meubels en het sanitair in een betonlook badkamer

De betonlook is goed te combineren met moderne badkamermeubels. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en texturen om de perfecte look voor uw ruimte te creëren. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste combinatie voor uw unieke smaak en behoeften.

Als u op zoek bent naar een moderne, industriële look voor uw badkamer die zowel stijlvol als duurzaam is, overweeg dan de installatie van een betonlook badkamer bij ons bedrijf. Wij helpen u de gewenste look te bereiken met hoogwaardige materialen en professionele installatie.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek