Badkamer specialist

Professionele badkamer specialist voor uw verbouwingen en renovaties. Strakke afwerking, en een goede service.

Ervaren vakmannen

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Badkamer specialist

Is uw oude badkamer is aan vervanging toe, of u wilt gewoon een nieuwe badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ervaren badkamer specialisten en kunnen u van begin tot eind begeleiden in het realiseren van uw droombadkamer. We horen graag welke wensen en eisen u heeft, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens de renovatie. Neem snel contact met ons op voor meer informatie! Hieronder leest u meer over onze diensten en werkzaamheden.

 

Onze diensten als badkamer specialist

Wanneer u kiest voor een nieuwe badkamer of een badkamer renovatie, is het belangrijk om hierover na te denken. Wij adviseren u dan ook om met ons contact op te nemen zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. We maken graag een afspraak met u om bij u langs te komen en zo een goed beeld te krijgen van uw wensen en eisen. Op deze manier kunnen we meteen aan de slag om uw perfecte badkamer te realiseren! Naast het renoveren en verbouwen van badkamers, kunnen we u ook van dienst zijn voor een toilet renovatie of gehele verbouwing.

 

Toilet renovatie door een badkamer specialist

Een toilet renovatie is een kleine investering die veel verschil kan maken in uw badkamer. Wij adviseren u om na te denken over de stijl en sfeer die u wilt creëren in uw badkamer. Vervolgens kunnen we bekijken welke mogelijkheden er zijn voor uw toilet. We nemen hierbij altijd rekening met de rest van de badkamer, zodat alles goed bij elkaar aansluit. Naast het renoveren van toiletten, kunnen we ook nieuwe toiletten plaatsen. We kunnen u adviseren over de verschillende soorten en merken, zodat u zeker weet dat u een goede keuze maakt.

Badkamer specialist

Gehele verbouwing

Als u kiest voor een gehele verbouwing, is het belangrijk om hierover na te denken. Wij adviseren u om met ons contact op te nemen zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. We maken graag een afspraak met u om bij u langs te komen en zo een goed beeld te krijgen van uw wensen en eisen. Op deze manier kunnen we meteen aan de slag om uw perfecte badkamer te realiseren! Wij zijn ervaren badkamer specialisten en kunnen u van begin tot eind begeleiden in het realiseren van uw droombadkamer.

 

Renovatie badkamer of toilet

Bij een badkamer of toiletrenovatie komen verschillende zaken aan bod. Denk hierbij aan het vervangen van tegels, sanitair, badmeubel of het plaatsen van een nieuwe douche. Wanneer u nog tevreden bent over de indeling van uw badkamer en bijvoorbeeld het toilet en het wastafelmeubel en u wilt alleen uw douche vervangen, kan dit middels een renovatie. Die zijn voordeliger dan een totale verbouwing, maar geven vaak snel het gevoel van een nieuwe badkamer of toilet.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek